Masters nærmer sig med hastige skridt, og mange amerikanere bestiller for tiden snacks fra Masters, som skal bruges, når man samles for at se Masters på tv.

Der er pakker i to størrelser. For 100$ kan man få den lille pakke med svinekotelet Bar-B-Que, Pimento ost, æggesalat, kartoffelchips, Månepies (hvad det så er for en slags pies), masters flag og bordskånere samt en Masters voksdug. Den bliver leveret lige til døren til 48 af 50 stater. Vil man have pakken på Hawaii eller i Alaska, koster det 20$ mere som snail mail og 35$ ekstra leveret ekspres. Pakken er til 4-6 personer.

Er man 12-14 personer, kan man bestille den store pakke, der foruden dobbelt op på den lille pakke ekstra har Masters småkager og kager med pekan karamel. Den koster 180$.

I samtlige år har man kunnet købe billige Masters sandwiches, som et enkelt år var sunde, men så kunne de ikke sælges. Derfor gik man lynhurtigt tilbage til de gamle usunde, men de serveres i grøn indpakning, så der er da lidt grøn omstilling i det.

Prisen er ganske rimelig, som den også er på Augusta National, hvor den stenrige klub altid har lagt større vægt på service og tilgængelighed, når den nu blev folkelig en enkelt gang om året, men kan man mon få den leveret i Danmark? Egentlig burde det være nogenlunde det samme som Alaska og Hawaii, men der er nok nogle toldregler, som gør det besværligt og en del dyrere.

Hvis nogen forsøger sig og har held med at få Masters Kit leveret, hører vi gerne om det.

Jeg kan ikke stå for denne Masters taske, selv om den ikke findes som take away. Den er noget af en souvenir at have med hjem, hvis man er blandt de heldige, der har fået en billet til Masters.

Forrige artikelScottie Scheffler vandt fantastisk finale
Næste artikelUgens tv-golf: Morgen, aften og nat
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.