Hver uge sin major. Sådan føles det næsten i øjeblikket.

Denne uge gælder det kvindernes KPMG Women’s PGA Championship på Atlanta Athletic Club i Georgia. Legendariske Bobby Jones’ gamle hjemmebane.

Alle vores tre topspillere er med i feltet, hvor Nicole Broch Larsen (billedet) har sidste skud i bøssen i forhold til at komme med til OL – det kræver et regulært topresultat, om ikke en sejr. De to, der lige nu ser ud til at skulle til OL i Japan for Danmark, Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen har bestemt også noget at spille for, udover majortitlen i sig selv. Nanna kan med et godt resultat spille sig på Solheim Cup-holdet, her er Emily allerede sikret en plads, men hun spiller til gengæld for et fuldt kort på LPGA Tour.

Med sin sejr i sidste uge, går Nelly Korda ind til turneringen som feltets varmeste navn, men også den forsvarende mester Sei Young Kim og et hav af verdensstjerner vil bejle efter sejren. Der er 4,5 mio. $ i præmiesum.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 18-21, og fra kl. 23-01 torsdag/fredag, og fra kl. 18 både lørdag og søndag.

ET i München

Viktor Hovland, Bernd Wiesberger, Sergio Garcia, den ’evige major-toer’ Louis Oosthuizen og hjemmefavoritten Martin Kaymer er de største navne i BMW International Open i München, hvor der spilles om 1,5 mio. €. Der er næsten fuldt hus af danskere, hvor kun Thomas Bjørn mangler. Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, de to olympisk-kvalificerede Joachim B. Hansen og Rasmus Højgaard, Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Benjamin Poke og Nicolaj Højgaard udgør det stærke danske kontingent i turneringen.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 12.30-18 de to første dage og fra 13.30 – 18 i weekenden.

Ugen efter ugen

Ugen efter US Open er altid en uge, hvor spillerne på PGA Tour skal slikke sårene ovenpå strabadserne. De har tilmed skulle rejse årets længste indenrigstur, fra det sydlige Californien, til Connecticut i Nordøst, hvor TPC River Highlands er vært for Travelers Championship med en præmiesummen på 7,4 mio. $.

Alligevel er feltet stærkt og tæller bl.a. Bryson DeChambeau, Dustin Johnson, Paul Casey, Brooks Koepka,Phil Mickelson, Patrick Reed og Ryder Cup-kaptajn Steve Stricker. Sebastian Cappelen er p.t. fjerde reserve. Den unge sydafrikaner Garrick Higgo, der vandt for to uger siden i sin første regulære PGA Tour-turnering spiller nu på en vinder-kategori og skal forsøge at gentage kunststykket.

GOLFTV/Eurosport 2 sender fra kl. 21 torsdag-fredag, og fra kl. 19 i weekenden.