Normalt er der først live-golf i tv og på streamingtjenesterne fra torsdag, men allerede i aften kan abonnenter af GOLFTV følge velgørenhedsmatchen mellem Europa og USA, der spilles på den helt nye Payne’s Valley i Missouri.

Banen er designet af Tiger Woods, og er så funklende ny, at den officielle åbning er på torsdag! Der er altså tale om nærmest jomfruelig jord, som Tiger Woods, Justin Thomas, Rory McIlroy og Justin Rose skal indvi.

Matchen spilles til støtte for Payne Stewart Family Foundation, og der spilles flere formater undervejs; foursome, fourball og singles. GOLFTV sender hele matchen fra kl. 21-01 med dansk kommentator.

Ø-golf

Ugens to andre tv-turneringer spilles begge på øer. På PGA Tour er karavanen rykket til Den Dominikanske Rebublik og Corales Puntacana Resort & Club Championship, hvor der er relativt små penge at spille om, men fuldt op på point til FedEx Cup’en. Ugen efter US Open er feltet nærmest støvsuget for helt store navne, og det giver resten en gylden mulighed. Kan Sebastian Cappelen bryde den onde cirkel efter 10 missede cuts i træk? Kan Kristoffer Ventura sikre en norsk sejr eller fortsætter Korn Ferry Tour-spilleren Woll Zalatoris de gode takter fra US Open? GOLFTV/Eurosport sender fra 21-00.00 alle fire dage. De to sidste dog kun på GOLFTV. Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

European Tour er rykket til Irland, nærmere bestemt Nordirland og Galgorm Castle GC, hvor Dubai Duty Free Irish Open spilles i år. Shane Lowry er feltets helt store navn og seks danskere er med. Lucas Bjerregaard, Joacim B. Hansen, Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Benjamin Poke og Martin Leth Simonsen.

V Sport Golf /Viaplay sender fra 14-19 torsdag og fredag og fra 14.30 i weekenden. Michael Lermark kommenterer.