GOLFBLADET har i 10 år været Danmarks største og førende golfavis, og nu kommer alt det gode indhold og mere til her på websitet, hvor vi kan tilbyde brugerne samme høje kvalitet, en kvalitet som sikres af en række af de bedste danske golfjournalister og fotografer.

GOLFBLADET.com vil give brugeren oplevelser fra den globale golfverden, det være sig golfbaner og -rejser, samt reportager fra de mange store golfbegivenheder.

“Vi arbejder ud fra ambitionen, at GOLFBLADET.com altid skal være et besøg værd.”

Fokus vil dog især være rettet mod dansk golf, danske spillere, turneringer, danske golfbaner og hvad der ellers foregår i vores hjemlige golfverden.

Vi bestræber os på at brugeren skal have stor nytte af indholdet, og derfor vil man bl.a. finde landets bedste instruktionsartikler, vejledning og rådgivning i den store udstyrsjungle, inspiration og tips til golfrejsemål, og anmeldelser af danske golfbaner.

Vi ved at golfspillere også er livsnydere, så vi vil også bringe gode tips mht. teaterforestillinger, biograffilm, musik- og bogudgivelser, og ønsker man inspiration til køb af god vin, så findes det også her.

Vi arbejder ud fra ambitionen, at GOLFBLADET.com altid skal være et besøg værd.

Velkommen til en golfverden fyldt med inspiration til spillet på banen og livet udenfor.

Forrige artikelJohn Daly siger, at han vender tilbage
Næste artikelEksperter skeptiske overfor PGA showet
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.