Alle amerikanere med et handicap på 1,4 eller bedre kan håbe på at komme med i US Open gennem lokale og regionale kvalifikationsturneringer. I år deltog 8602 i de, så med seeded spillere til de øvrige afdelinger har mere end 9000 været i spil, når man når til Pebble Beach.

Her er feltet på 156 spillere, og foruden dem, der har kvalificeret sig, er det vinderne af de seneste ti US Opens. Vinderen og nr. 2 fra US Amateur samt vinderne af US Junior og US Mid Amateur. Nr. 1 på amatørernes verdensrangliste 2018. De fem seneste års vindere af Masters, The Open og PGA Championship. De tre seneste vindere af Players Championship. Vinderen af BMW PGA Championship. Vinderen af US Senior. Top-10 i US Open 2018. Spillere fra toppen af Tour Championship 2018. Verdensranglistens top-60 to uger før turneringen. Verdensranglistens top-60 umiddelbart før turneringen. Specielle pladser tildelt af USGA.

Feltet fyldes op med spillere fra kvalifikationsturneringerne.
Spillere kan være kvalificeret gennem mange af kategorierne. Brooks Keopka og Rory McIlroy således gennem ikke færre end seks forskellige.

Forrige artikelAldrig om søndagen
Næste artikel10 slag fra toppen – 4 fra cuttet
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.