Med en fremragende opvisning og en runde i 64 slag kunne den unge spanier Jon Rahm lade sig hylde som kongen af Irland. Han vandt Dubai Duty Free Irish Open for anden gang med en score i -16, og blev den første spiller til at vinde tre Rolex Series turneringer. Han sluttede to slag bedre end den genopstandne østriger Bernd Wiesberger, vinderen af Made in Denmark, og engelske Andy Sullivan. Thorbjørn Olesen spillede alle fire runder under par, men -9 rakte kun til en delt 15. plads i den første links test inden The Open om to uger.

Birdiefest på LPGA

Nicole Broch Larsen leverede en smuk indsats i birdiefesten Thornberry Creek LPGA Classic, men kunne ikke følge sine lave runder fredag og lørdag op i finalen. 70 slag er godt, men på en bane, hvor man skulle skyde den ultra lavt var det ikke helt nok. Det blev en delt 33. plads i 16 under par – en score, der ofte er mere end rigeligt til at vinde.

Her skulle der 29 under til, og det lykkedes for den rutinerede kineser Shanshan Feng med 63 i sidste runde. Ariya Jutanugarn sluttede på 2. pladsen og Amy Yang og Tiffany Joh delte tredjepladsen i -25. Thailandske Patty Tavatanakit lavede tre eagles og fem birdies for en runde i 61 slag. -11, pars på de tre sidste huller forhindrede en 59’er og alt i alt rakte det ’kun’ til en delt 15. plads i den vilde birdiefest.

Solid Sebastian

På Korn Ferry Tour havde Sebastian Cappelen endnu en fin uge, som endte med en delt 25. plads i Lecom Health Challenge, efter at han på et tidspunkt i finalerunden var helt oppe og snuse til de førende. Ryan Brehm vandt efter omspil med Tim Wilkinson.

Foto: Getty Images.

Forrige artikelVanvittig afslutning!
Næste artikelThe Open tilbage i Nordirland efter 38 år
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.