Normalt ville vi juble over en tredjeplads i en turneringen på European Tour, men Jeff Winthers bronzeplacering i Commercial Bank Qatar Championship var en kæmpe skuffelse, efter at han havde ført alene en del af sidste runde, og ligget delt nr. 1 i -15 efter 11 huller. Endda efter spil, der gav ham den ene birdiechance efter den anden, som svigtede hårfint.

I stedet dukkede der pludselig bogeys op, mens birdiechancerne fortsat ikke faldt i. Bogeys på 12, 16 og 17 gjorde, at det til slut var Jorge Campillo (billedet/ Getty(, Spanien, og skotten David Drysdale, der sluttede lige i -13. Winther delte tredjepladsen med Niklas Lemke, Sverige og Kalle Samoja, Finland i -12, mens Alexander Björck, Sverige blev nr. 6 i -11.

Omspillet var blandt de bedste. De to første omspilshuller blev delt i birdies, de to næste i pars, men på det femte rakte en birdie til sejr for Campillo, mens Drysdale stadig må vansmægte efter sin første sejr på European Tour efter en kaskade en topplaceringer uden sejr.

Benjamin Poke startede dagen bogey, par, dobbeltbogey og sluttede den som nr. 17 i -8. Søren Kjeldsen var den eneste dansker, der kom rundt i par på sidste dag, og det gav ham en 44. plads i -4, mens Nicolai Højgaard, der første efter første runde, sluttede som nr. 53 i -2 efter sidste runde i +3.

Tænk alligevel, at en uge, der tegnede så suverænt, endte så ærgerligt – og så er den næste turnering i Kenya ovenikøbet udsat pga. coronavirus-faren