Ikke bare er golffolket sultent i turneringspausen, men betingelserne for søndagens velgørenhedsmatch mellem Tiger Woods/Peyton Manning og Phil Mickelson/Tom Brady var sådan, at folk dagen før Memorial Day stillede ind på CNN og tre andre kabel-tv-kanaler. Kolossale pengebeløb skulle fordeles under forhold, som ville få så godt som alle andre golfspillere til straks at fortrække til klubhuset.

Det stormede og regnede over the Medalist GC i Florida, og spillerne måtte undvære deres normale caddies. Der blev vist slag, der rakte fra det største svineheld, Tom Bradys birdie fra 90 m, over de forfærdeligste rædsler til det helt sublime, og spændingen var intakt, til Tiger Woods på 18. hul rullede et putt til en given birdie og sejr 1 up.

Det er ikke kun os, men en enig verdensomspændende golfpresse, der har udnævnt det til en skøn golffest, og nu foreligger seertallene.

Den tidligere seerrekord for kabel-TV var på 4,9 mio. til en indledende runde fra Masters, nemlig den, hvor Tiger gjorde comeback efter en lang skadespause. I søndags blev den forbedret til 5,8 mio.!

Det vakte opsigt, at CNN på en søndag i prime time og Memorial weekenden valgte at transmittere golf i stedet for det daglige ‘Situation Room’ om Donald Trump, coronasituation etc., men CNN har naturligvis ikke fortrudt, og det er allerede annonceret, at der bliver en ‘the Match 3’. Den første var et møde mellem Woods og Mickelson, som sidstnævnte vandt i omspil. Hvem kommer den tredje til at omfatte?