Araslöv er en af Nordens mest besøgte golfanlæg med rigtig mange gæster som især besøger stedet på grund af dets attraktive golfpakker-tilbud. ”En time fra broen” gør anlægget til et let tilgængeligt valg og Araslöv er også blevet noget af en favorit bland danskere. Araslöv besøger man for helheden, men det er absolut detaljerne som løfter oplevelsen.

I golfpakken indgår en fantastisk madoplevelse fra morgen til aften, hvor aftenmenuen og stemningen for mange er prikken over i-et. Ophold er på et af anlæggets to fine hoteller, som ligger med udsigt over golfbanerne.

På hotellerne kan du nyde både spabad og sauna, og hvorfor ikke tage en omgang på de udendørs fitness-redskaber.

Golfen spilles på Nord og Syd banerne, to baner som byder på en perfekt udfordring uanset om du er professionel eller nybegynder. Banerne er præget af smuk løvskov og huller med hede-karakter og udsigt over Kristianstad. Banerne har flere signatur-huller, hvor et af de mest kendte er Sydbanens hul 18 med indspil lige foran restauranten.

En stor nyhed i 2020 er Araslövs nye golfskole hvor du kan kombinere en golfpakke med undervisning af vores PGA træner, Marcus Lindell. Måske giver det en flyvende start på golfsæsonen i 2021?!
Besøg gerne Araslövs hjemmeside for mere information og læs om de fine golfpakke tilbud. www.araslovgolf.se

Fakta om Araslöv
To 18-hullers baner samt en 6 hullers par-3 bane
Hotel på anlægget
Spabad, sauna og udendørs fitness-redskaber
Restaurant
Golfshop
Driving range
Instruktion

DEL
Forrige artikelUgens tv-golf: Stærkt felt i Skotland
Næste artikelGod danskerdag – indtil videre
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.