Thorbjørn Olesen er fortsat fuldkommen tavs omkring den pinagtige sag, hvor han på vej hjem fra Tennessee til London angiveligt opførte sig utilbørligt i flyet. GOLFBLADET har været i kontakt med hans danske PR-repræsentant Mads Frederiksen, som skrev, at der ville komme noget ud, men endnu lader en officiel kommentar fra Olesen-lejren vente på sig.

Nu skriver Jyllands-Posten, at Metropolitan Police i London har rejst tiltale mod Thorbjørn Olesen for såvel seksuelle krænkelser overfor en kvindelig medpassager på 1. klasse ombord på British Airways flyet mellem USA og London samt for at være fuld ombord på flyet. Det sidste er ikke lovligt af hensyn til flysikkerheden.

Thorbjørn Olesen skal angiveligt møde i retten 21. august, og det betyder med sikkerhed, at han må melde afbud til Scandinavian Invitational på Hills GC ved Göteborg, der spilles 22.-25. august. I skrivende stund står han dog stadig på startlisten.

Foto: Hva’ nu, Thorbjørn? (c) Getty Images

Forrige artikelGastronomi og gæstfrihed i verdensklasse
Næste artikelTirsdagsanekdoten om uoversættelige golfvitser
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.