Fra i morgen og frem til søndag er Messecenter Herning endnu en gang vært for Dansk Golf Show, som er Danmarks største golfmesse.

Der er mere end 100 udstillere i den store golfhal – der er en del af den endnu større rejse-, ferie- og camping messe Ferie for Alle – og naturligvis har GOLFBLADET også en stand, hvor man udover at kunne få det netop trykfriske blad og kan møde nogle af folkene bag Danmarks mest populære golfavis.

Vi har lavet et samarbejde med GolfTV og på standen kan man få en brochure hvor man kan læse alt om hvordan man kan se golf på sit tv, tablet eller pc fra verdens bedste tour.

En lang række golfrejseudbydere er tilstede med lokkende tilbud i den våde, danske senvinter, og på den store driving range vil gæsterne kunne møde repræsentanter fra de fleste udstyrsleverandører, som præsenterer sæsonen nyheder. Tænker du på at begynde at spille golf, har en hel del golfklubber et godt tilbud til dig, og underholdningen står bl.a. den engelske trickgolf specialist, Davis Edwards for. Der er arrangementer til støtte for Kids Aid, mulighed for at få undervisning og et hav af større eller mindre konkurrencer.

Det koster 100 kr. for voksne, og 50 kr. for unge, samt for pensionister i morgen fredag, og billetten gælder til alle udstillingshallerne i Messecenter Herning.

Foto: Lars Møller, MCH

DEL
Forrige artikelLET i gang i Australien
Næste artikelMagtdemonstration
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.