I dag lancerer Puma en ny golfbeklædningskollektion inspireret af de steder, hvor PGA Tour kommer – fra Bahamas over Hawaii til New York.

Puma Game That Travels er en serie mini-kollektioner med særligt fokus på de specielle steder, og da Bahamas, som fra torsdag er vært for Hero World Challenge, er kendt for sit maritime dyreliv så er det herfra inspirationen er hentet.

Der er således en Slow Play Pocket polo, med skildpadde mønster – og hvem er bedre til at signere den end en af sportens notorisk langsomste spillere, Bryson DeChambeau? Meget kan man sige om Bryson, men selvironi, det har han.

En anden model i kollektionen – Predator Polo – er til den mere agressive spiller og har en bidsk haj i mønstret. Kommende serier i kollektionen er inspireret af Hawaii (præsenteres af Rickie Fowler), Californien, Florida, Augusta, San Francisco og New York.

Pressefoto

DEL
Forrige artikelMade in Denmark Challenge til Frederikshavn
Næste artikelUgens tv-golf: Stjerner på Bahamas
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.