Sidste sæsons striber på golfbolde er nu overført til putterne.

Sidste sæson introducerede Callaway Triple Track sigtelinjer på deres ERC Soft bolde, og det umiddelbart simple sigtesystem med tre parallelle linjer – to tynde blå, med en tykkere rød i midten – blev en omgående succes. Spillerne opdagede, at det var meget lettere at sigte med de bolde, og Phil Mickelson fik Triple Track striber på sine Chrome Soft bolde.
Nu er Callaways putterselskab, Odyssey, gået et skridt videre og har udviklet en serie af puttere, der har samme Triple Track sigtesystem.
”Nogle innovationer tager flere år at udvikle, men dette tog bogstaveligt talt 30 sekunder,” siger Sean Toulon, chef for Odysseys udviklingsafdeling. ”Det forekom helt indlysende at videreføre linjerne fra bolden til putterne, og vi har oplevet dramatiske forbedringer i hvor præcist folk nu sigter,” siger han.
Odyssey Triple Track kommer i fem velkendte modeller; to 2-Ball udgaver, en TEN udgave, en Marxman og en Double Wide blade putter. Fælles for dem alle er, at de uanset hvilken puttestil du har, vil gøre det meget lettere at sigte på den rette linje – naturligvis ved også at benytte Triple Track boldene fra Callaway. Men selv om man skulle benytte andre bolde, og blot tegne en sigtelinje på den, vil putterne ifølge Sean Toulon forbedre sigtet markant.
TripleTrack putterne er i handlen fra 30. januar og koster 2099 kr., dog koster 2-Balls og TEN modellerne 2299 kr.

DEL
Forrige artikelDansk føring på PGA Catalunya
Næste artikelMose, søer og bakker i Gilleleje
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.