– Der er stadig mange, der er nervøse for, at corona vil spolere deres ferie, men er det tilfældet, får man hver en øre retur hvis Udenrigsministeriet fraråder at rejse, siger Marc Limschou fra Classic Golf.
– Vi tror naturligvis ikke, at det vil ske, men har sat en streg ved nytår. Til da sender vi vores gæster til destinationer i EU, fortrinsvis Spanien og Portugal; samt til Tyrkiet og bl.a. Constance Belle Mare Plage i Mauritius.
– I 2022 tager vi for alvor fat i Marokko, USA, Thailand, Kenya og Sydafrika med Cape Town og The Garden Route, der har alt fra safari og hvaler til fremragende vingårde.

Long stay har altid været en specialitet for Classic Golf, og Marcs far Knud Limschou er uændret i personlig hyggekontakt med de mange, der år efter år tager af sted, fortrinsvis til området omkring Estepona. Her har man fortsat et værtspar inkl. til efteråret 2021 til at arrangere sociale aktiviteter som golfturneringer, bridgeaftener, middage etc. Samt løse eventuelle problemer, som måtte opstå.

I Estepona har Classic Golf nu også tilbyde Mirador Estepona Hills, hvor man fra lejlighederne har en storslået udsigt til såvel Middelhavet som byen og bjergene. Der er spa og sportsklub, og der er 800 m til byens centrum.
Costa del Sol er plastret til med golfbaner, og de nærmeste på dette sted er El Paraiso, Doña Julia og Valle Romano.

Vil man hellere på long stay i Portugal eller måske oversøisk i USA, er det naturligvis også en mulighed hos Classic Golf.