Ældre golfspillere vil kunne huske det britiske golfbrand Penfold, golfboldene som bl.a. Gary Player og Nick Faldo vandt majors med tilbage i tiden. Da Sean Connery som James Bond spillede golf i ”Goldfinger’ var det naturligvis med en Penfold Heart, der var karakteriseret ved de fire kortfarver, Spar, klør, ruder og hjerter påtrykt i stedet for et nummer.

Penfold blev startet i 1927, og er nu genopstået af asken efter at det mod slutningen af 1980’erne fuldkommen forsvandt fra markedet. På et tidspunkt i 1970’erne var mærket så stort, at man var titelsponsor på en af de største professionelle turneringer i England på det, der siden blev European Tour.

Gavin Perrett hedder manden, som nu har sat sig for at genskabe det ikoniske brand, med en ny, moderne serie bolde og en beklædningslinje, der hylder mærkets retro-image. Perrett er professionel squash-spiller, der har kaster sig over golfen, og det bliver spændende om han kan få Penfold tilbage til fordums storhed.

DEL
Forrige artikelNye ProV1-modeller
Næste artikelDrengedrømmen brast, men livet er rigt
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.