Overraskende føring på Monterey halvøen, hvor et par velkendte navne lurer. Nanna klarede cuttet på LPGA.

Scores var lave på første runde af AT&T Pebble Beach Pro-Am – i hvert fald på den ene af de tre værtsbaner. Langt størsteparten af feltets førende spillere spillede nemlig deres første runde på Monterey Peninsula GC’s Shore Course. Blandt dem begge de to førende Brian Gay (foto) og Scott Langley, der gik -7 (64’ere), og fire af de seks spillere, der deler andenpladsen. Heriblandt et par af de velkendte navne med en god historik i turneringen, Phil Mickelson og Jason Day.

Ild i piben

Bemærkelsesværdigt er det, at sidste års meget overraskende vinder af turneringen, Ted Potter Jr., ligger absolut sidst i feltet efter en skrækkelig runde i 82 (+10) på Spyglass Hill. I holdkonkurrencen ligger danske Michael Lund og hans pro-makker Pat Perez på delt 4. plads i -9 og da Perez individuelt blot er nummer 54 i -2, så har den diskrete danske erhvervsmand sandelig haft ild i piben.

Se live scoring her.

Nanna med i weekenden

I Australien klarede Nanna Koerstz Madsen cuttet i kvindernes ISPS Handa Vic Open, der tæller til LPGA Tour, mens Nicole Broch Larsen brugte ét slag for meget. Her fører USA’s Kim Kaufman i -13.

Hos mændene, der spiller samme turnering på samme bane, tællende til European Tour, deles føringen af australierne Jason Scrivener og Nick Flanagan i -14. Der er australiere på de fem øverste pladser.

Se livescoring fra begge turneringer her.

Foto: Getty Images.

Forrige artikelNi birdies i træk!
Næste artikelThomas Bjørn besøger Dansk Golfshow
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.