Der var mange flotte danske golfpræstationer i 2021, men den største stod Marcus Helligkilde for.

I hvert fald var det ham, der fik flest stemmer i urafstemningen blandt medlemmerne af Sportsjournalisternes Golfklub, og derfor blev det ham, der i dag ved et arrangement hos Dansk Golf Union fik overrakt det hæderkronede trofæ og en check på 20.000 kr. som han straks gav videre til Smørum Golfklubs juniorafdeling, som han selv i sin tid var en del af.

Marcus Helligkilde får Den gyldne Golfbold for sine tre sejre i denne sæson på Challenge Tour; Vierumäki Finnish Challenge, Swiss Challenge og Rolex Challenge Grand Final samt for den samlede sejr på Challenge Tour 2021.

Til trods for ‘kun’ at spille på næstbedste niveau i Europa, spillede Marcus Helligkilde sig frem som den bedste placerede danske herrespiller på Verdensranglisten.

Fotos: Bettina Schjølie

DEL
Forrige artikelVild birdiestime sikrede sejr
Næste artikelInden Q-school: Smilla tager et slag ad gangen
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.