Sådan nogle slag lavede Mike Damkjær fra Lucca Golf, som så mange andre, alt alt for ofte – et forfærdeligt slag som sender bolden i en kurve ud til siden. Et slag som 8 ud af 10 spillere kæmper med, til stor frustration.

Det var her, for snart 16 år siden, at Mike Damkjærs ide til SWING TRAINER’en opstod – der manglede simpelthen træningsudstyr der kunne komme de skæve slag til livs. Samt en bedre forståelse for hvad der sker i nedsvinget.
Med diverse børster og forhåndenværende materialer, fremstillede Mike forskellige versioner af hjælpe anordninger, og trænede med disse hjemme i haven.
Mike begyndte at forstå bedre og bedre hvad det var for et problem, næsten alle golfspillere kæmpede med i deres sving, og hvad der skulle til for at ændre, at man svinger udefra og ind som forårsager, at det ender med et slice/fade.

“efficient way to improve your swing”
– Pro Player – Mads Dam –

Fra frustration til et gennemarbejdet produkt
Mike trænede intensivt med sine “prototyper” og genvandt glæden ved golfspillet, da han blev mærkbar bedre. Han gik fra 22 i handicap ned til 9,6 på blot en sæson. Det som startede med at være en frustration og skæve slag, er i dag blevet til et nyttigt produkt.
I samarbejde med Mike Damkjær og tidligere Playing Pro-golfspiller Mads Dam, er produktet blevet strømlinet og modnet til produktion af konceptudvikler og industriel designer Kim Pagel, der med sin mange års erfaring og sikker streg, har taget ideen videre og gjort det til et moderne sportsprodukt til gavn og glæde for mange golfspillere.

Forrige artikelNicole fortsætter storspillet
Næste artikelMisset Solheim kvalifikation inspirerer Nicole
John Kristensen
John Kristensen, 57 år, er ejer af MagMedia, som udgiver aviserne GOLFBLADE, TENNISAVISEN og SKIAVISEN. John er uddannet cand.merc. i afsætning fra CBS, og har mere end 30 års erfaring fra udgivervirksomhed. John spiller gerne golf når tiden tillader det.