Dette er IKKE en aprilsnar! I aftes udsendte DGU en klubmeddelelse, hvor man fastholder anbefalingerne om klubberne holder alle faciliteter og aktiviteter lukkede, men ændrer på sin hidtidige anbefaling om også at holde banerne lukkede.

I stedet accepterer DGU’s bestyrelse mange klubbers ønsker om at privat spil i to-bolde under særlig hensyntagen til hinanden og forholdene kan gennemføres.

Man anbefaler bl.a., at man kun går ud i to-bolde, at spil på banen kun gælder medlemmer af klubben, at man spiller med bofælle eller en fast makker, at flaget forbliver i hullet og at man fjerner river, tildækker boldvaskere m.m.

DGU’s anbefalinger kan ses her.

Meddelelsen blev sendt ud 31. marts og er gældende fra i dag. GOLFBLADET har ikke overblik over hvor mange klubber, der følger de nye anbefalinger, men vi ved at Aalborg Golf Club i morgen åbner to af de tre sløjfer for spil – den tredje forventes at følge efter om et par dage – og at Helsingør Golf Club fra i dag kl. 10 åbner par3-bane og 18 hullers bane for spil under DGU’s konditioner.

Foto: DGU

DEL
Forrige artikelSydjysk Open melder alt optaget
Næste artikelToptracer Range afslører straks dine skæve slag
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.