RSB Golf og Pia Carlsson har ’opdaget’ Aguilas, en smuk andalusisk fiskerby, som endnu er ukendt for de fleste turister.
Her kan man besøge den nyligt opdagede Goeda de Pulpi; en mineralmine, som er den største i Europa, og som ligger tæt på golfbanen Aguilon. En helt speciel oplevelse som bonus på en golfferie.
Minen blev fundet ved et tilfælde og er nu en attraktion, som mange kommer langvejs fra for at besøge.

Man kan evt. spise en sin frokost eller middag på toppen af bjerget i Aguilas centrum, hvor man har lavet en fantastisk restaurant med panoramaudsigt over hele byen, havnen og den nærliggende bjergkæde – et betagende syn.
Restauranten tilbyder gratis transport til toppen af bjerget, da det ikke er så let selv at køre op til ’El Castillo’ – borgen, som ligger ved siden af restauranten. Er man ikke til højder, byder havnen på en fiskerestaurant, hvor man under sit måltid kan overvære fiskeauktionen, der foregår lige nedenfor og kan følges gennem glasruder.

Desuden kan man besøge Isla de Fraile. Et meget natursmukt område, hvor der er mulighed for at indtage en medbragt picnic med fødderne i vand, omgivet af en næsten ubeskriveligt skøn naturstrand.
Aguilas, der er blandt RSB Golfs seneste rejsetilbud, har mange kilometer strandpromenade med lystbådehavn og diverse restauranter på begge sider af byen.

Der er yderligere en række fine oplevelser i Aguilas, der ligger en halv times kørsel fra den større by Lorca. Ca. midtvejs ligger golfbanen Lorca Golf, som med fordel kan kombineres med Aguilon Golf; ikke mindst, da prisniveauet i det uspolerede område stadig er til at have med at gøre.