Jeff Winther gik sidste runde af SDC Championship på Eastern Cape i Sydafrika i -4 og rykkede frem som nr. 24 i -3. Det betød også, at han rykkede otte pladser frem på Race to Dubai, hvor han nu er nr. 83.

Sebastian Friedrichsen kom rundt i +3 og sluttede som nr. 59 i +5. Dermed rykkede han 11 pladser frem på Race to Dubai, men det var til nr. 143.

I toppen fik man helt nye navne i løbet af sidste runde, da Daniel Brown og Connor Syme begge gik i +3. Dermed blev det til slut et spørgsmål om amerikaneren Jordan Gumberg (på Gettys billede sammen med sin kæreste Luka van der Venne) og sydafrikaneren Robin Williams. Williams fik bogey på 17, mens Gumberg holede et svært parputt på 18, og dermed sluttede de begge i -12.

I omspillet delte de første hul, men en birdie på andet sikrede Gumberg sejren.

Næste turnering på DP World Tour er Jonsson Workwear Open, også i Sydafrika. Her er Oliver Hundebøll, Jeff Winther og Søren Kjeldsen inde, mens Sebastian Friedrichsen aktuelt er anden reserve, og Søren Broholt Lind samt Jonathan Gøth-Rasmussen kan holde op at håbe.

Forrige artikelEmily Pedersen nr. 41 – Trio i top i Florida
Næste artikelMandagsafslutning i Florida
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.