Amerikanske Bob Bettinardi producerer puttere i verdensklasse.

Da Matt Fitzpatrick i forrige uge vandt US Open, og dermed sikrede sig sin første major-sejr, var det med en BB 1F model putter fra amerikanske Bettinardi i hænderne.
Bob Bettinardi anses med rette som værende helt på niveau med sin californiske og lidt mere højt-profilerede kollega Scotty Cameron, og hans puttere har flere gange tidligere sikret majorgevinster.
Den putter, model BB 1F, som Fitzpatrick vandt med, ramte faktisk det danske marked for bare et par uger siden, fortæller Kasper Frank fra Performance Brands, der har det danske agentur. BB-serien kommer i fire forskellige hovedfaconer, så der er en model, der passer til alle golfere, og de er lavet i et stykke 303 stainless steel, med en helt ny Fly Mill Face slagflade, der giver en super blød fornemmelse.
Der er også flere andre Bettinardi-puttere i sortimentet. BB-serien koster 3.799 i vejledende udsalgspris.

Forrige artikelMig og mine golfrejser – Tamra Rosanes
Næste artikelGolfur fra Bushnell
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.