PGA Tour starter som bekendt igen 11. juni med turneringen Charles Schwab Challenge i Texas, og der meldes om et meget stærkt felt af tilmeldte spillere, bl.a. Rory McIlroy, som har tilkendegivet at ville spille de første fire uger i træk på den genstartede tour.

PGA Tour sørger for chartrede fly mellem turneringerne, der på grund af Covid-19  spilles uden tilskuere, men for de spillere på touren, der ikke er bosat i USA bliver det lidt mere besværligt. De er nemlig blevet beordret i 14 dages karantæne i USA inden turneringsstarten, hvilken vil sige at de i princippet allerede 25. maj skal være i USA.

De gælder ca. 25 spillere som bl.a. Tommy Fleetwood, Francesco Molinari og Matthew Fitzpatrick, og Fleetwood har allerede udtalt sig til engelsk presse, at han ikke agter at tage til USA og gå i karantæne. Han siger, at spillerne risikerer at strande i USA i op til fire måneder, og derfor så også vil gå glip af turneringer på European Tour, udover det rent praktiske i forhold til familien.

Karantænekravet gælder også danske Lucas Bjerregaard. GOLFBLADET har forsøgt at få en kommentar fra Lucas, men han er endnu ikke vendt tilbage. Sebastian Cappelen har ikke samme problem, han er bosat i USA.

DEL
Forrige artikelSydjysk Open aflyst på grund af COVID 19
Næste artikelTelefonstorm på Hjarbæk Fjord Golfcenter
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.