Et solidt golfsving er desværre ikke noget man kommer sovende til. Det kræver mange timer på rangen, hvor der hele tiden justeres. Derudover kræver det også at man arbejder med kroppen – hele kroppen. Den er nemlig et lige så vigtigt redskab som køllen, jernet eller driveren. Vi har lavet en lille guide, som på 10 min. hjælper dig med at låse op i hænderne og armene. Det er super øvelser som virkelig hjælper, hvis du f.eks. døjer med golfalbue eller ømme håndled.

Skadefri
Hvis du ikke mærker noget til hverken håndled eller arme, vil vi stadig anbefale at du prøver øvelserne, da de styrker områderne og hermed giver dig de bedste forudsætninger for at udgå skader i håndled. Derudover aflaster øvelserne nakke og skulderregion, hvilket er en ekstra bonus, da mange ofte har spændinger i områderne.

På alle fire

For alle øvelserne gør det sig gældende at kroppen hviler på alle fire. Håndfladerne under skulderne med strakte arme. Knæene under hoften. Nakken hviler, mens der slappes af imellem skulderbladene og bugen. Tallene beskriver øvelserne sværhedsgrad, 1 er lettest og 4 er sværest. Husk i alle øvelserne at benytte vejrtrækningen, så du giver slip på vejret (puster ud) slapper du af hvor du mærker spændinger. Du kan med fordel benytte vejrtrækningen til at gå dybere ind i strækket/ spændingen. Hold øvelsen 1. minut.

8 øvelser som gør underværker

– Håndfladerne i gulvet med fingrene pegende ligefrem. Lænes der frem, øges intensiteten.

– Håndfladerne i gulvet med fingrene væk fra hinanden ud til siderne. Bringes hønderne tættere på hinanden, øges intensiteten.

– Håndfladerne i gulvet med fingrene pegende ind mod kroppen. Lænes der tilbage øges intensiteten.

– Håndfladerne i gulvet med fingrene pegende 45 grader indad mod kroppen. Lænes der tilbage øges intensiteten.

– Håndryggen i gulvet med fingrene pegende ind mod hinanden. Øges afstanden imellem hænderne øges intensiteten.

– Håndryggen i gulvet med fingrene pegende ligefrem. Læner man sig frem øges intensiteten.

– Håndryggen i gulvet med fingrene pegende væk fra hinanden. Forkortes afstanden mellem fingrene øges intensiteten.

– Håndryggen i gulvet med fingrene pegende ind mod kroppen. Lænes der tilbage øges intensiteten.

Find flere træningsøvelser til inspiration på vores app.

BODY SDS TRÆNINGSØVELSER

Der er hjælp at hente
Mange kender Body SDS for vores behandlinger. Hos Body SDS hjælper vi, gennem behandlingerne, mange der kommer ind med knæproblemer, rygsmerter, trætte håndled og deciderede golfalbuer. Til en Body SDS behandling løsner behandleren op i hele kroppen og sørger for gennemstrømning til de områder der trænger.
Behandlingen løsner op for smerter og ubehageligheder, skaber cirkulation og udrenser din krop. På den måde skaber du de bedste vilkår, for at din krop.
Hvis du er en af de uheldige, som oplever en skade, hjælper vi gerne med behandling. Men vi vil hellere hjælpe dig med, at komme skaden i forkøbet med disse hjemmeøvelser. Prøv øvelserne og mærk forskellen.

Forrige artikelUgens golf: Alpegolf på European Tour
Næste artikelTiger opereret – Koepka Player of the Year
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.