Årets anden WGC turnering byder på stjernespækket hulspilsfelt.

Luke List er nummer 69 på den seneste World Ranking og dårligst rangerede mand i feltet, når WGC-Dell Technologies Match Play starter i morgen i Austin, Texas. De 64 deltagere er simpelthen creme-de-la-creme indenfor verdenseliten og alene af den grund skal man nok ikke have de store forventninger til feltets to danskere, der begge er kommet i meget svære puljer.

Der spilles i 16 puljer af fire, hvorfra vinderen går videre til ottendedelsfinalerne. Thorbjørn Olesen er kommet i pulje med Francesco Molinari, Webb Simpson og Satoshi Kodeira og indleder onsdag mod Simpson. Mens Lucas Bjerregaard skal op i mod Justin Thomas, Keegan Bradley og Matt Wallace i nævnte rækkefølge. Det vil kræve det absolut bedste fra de to danskere hvis de skal videre fra de puljer, men i hulspil er intet umuligt, så vi må håbe. Bubba Watson (billedet) er forsvarende mester.

Se grupperne her

Viasat Golf/Viaplay sender fra kl. 19 til 01.20.

Små turneringer – vigtige points

WGC-Dell technologies Matchplay tæller til både European Tour og PGA Tour, men begge tours afvikler små turneringer samtidig.

European Tour er i New Delhi, hvor der spilles Hero Indian Open. Der er blevet plads til to danskere; Søren Kjeldsen og Joachim B. Hansen. Højest rangerede spiller i feltet er thaien med det umulige navn Jazz Janewattananond (70 i verden), og der er kun fire spillere fra top100 i verden med. Det kunne ligne en rigtig god mulighed for de to danskere til at spille vigtige point ind på kontoen.

Viasat golf/Viaplay sender fra 8.30 torsdag-fredag og selvfølgelig også finalerunderne.

På PGA Tour spilles Corales Puntacana Resort & Club Championship, hvor Brice Garnett er forsvarende mester, og blandt de store favoritter må være Sungjae Im, der er nummer 59 I verden, men først blev det i sidste uge efter sin 4. plads i Valspar Championship, og derfor netop ikke kom med i WGC. Der er 300 FedEx Cup points til vinderen og fuldt kort to år frem, så der er noget at spille om.

Turneringen vises på GOLFTV/Eurosport 2.

LPGA i Californien

På LPGA er både Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen med i Kia Classic, der spilles i Carlsbad, Californien, og kan følges fra midnat på Viasat Golf/Viaplay.

Foto: Getty Images.

Forrige artikelTirsdagsanekdoten
Næste artikelNicolai Tinning vinder på mini tour
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.