Efter et uår har en klogere Nanna Koerstz Madsen (billedet fra første runde) viste glædelig fremgang i 2019, og måske er hun i Bank of Hope Founders Cup tilbage i den form, der for et par år siden gav hende den bedste danske placering nogensinde på LPGA, en andenplads.

På Wildfire GC i Arizona ligger hun i hvert fald efter første runde i -7 på præcis denne placering, om end den er delt med Charlotte Thomas, Na Yeon Choi, Jin Young Ko og Alana Uriel, et slag efter franske Celine Boutier.

Koerstz Madsens superrunde skyldtes lidt medgang i svære situationer, der blev reddet, og en glødende putter. For-9 blev spillet i -2 med en enkelt bogey. Bag-9 perfekt i -5. Keep up the good work!

Nicole Broch Larsen ligger delt 46-61 i -2 efter en bogey på sidste hul. Der er hård trængsel på placeringerne omkring cuttet, men vi holder tommelfingrene for hende.

Feltet er i øvrigt af højeste klasse, selv om de ‘forkerte’ ligger i toppen. Bl.a. er begge de to stærke søskendepar, Aria og Moriya Jutanugarn samt Nerlly og Jessica Korda, Brooke Henderson og et væld af stærke koreanere i feltet.

Forrige artikelHåbet om bedre tider
Næste artikelNanna og Sebastian fint videre – alle andre out
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.