For et par år siden, blev 29-årige J.T. Poston forvekslet med en parkeringsassistent, efter at have spillet prøverunde forud for Honda Classic på PGA Tour. Nu er han dobbelt vinder på touren, efter at have ført fra start til slut i John Deere Classic.

Nogen underholdningsbombe er han ikke, men en god golfspiller, det er han. Og mon ikke de fleste snart kan genkende ham i golfklubben?

Feltet  var det måske svageste i turneringens mangeårige historie, men en sejr er en sejr, og med den følger visse sidegevinster. Udover de knapt 1,3 mio. $, er der også 500 points til FedEx ranglisten, hvor Poston efter sidste uges andenplads nu ligger nummer 22 – og aspirerer til en plads i Tour Championship.

Sejren gav ham også en plads i The Open om to uger, en plads i næste års The Players, The Masters og PGA Championship – alt det en sejr på udbrydertouren LIV Golf ikke giver.

Poston førte fra torsdag og endte med at vinde med samme margin, 3 slag, som han førte med inden finalen. 21 under par, med Christiaan Bezuidenhout og Emiliano Grillo på delt andenplads i -18. De to får også en plads i The Open som bonus.

På fjerdepladsen tittede for anden uge i træk en ny spiller frem. I sidste uge var det Michael Thorbjornsen, der stadig er amatør, i denne uge, Christopher Gotterup, i sin fjerde start som professionel.

Foto: Getty Images