Verdens nummer 2, Jon Rahm, har benyttet juleferien til at skifte udstyrssponsor. Den 26-årige spanier har for første gang Callaway udstyr i bag’en, når han torsdag tee’r af i Sentry Tournament of Champions på Hawaii.

Tidligere var Jon Rahm sponsoreret af Callaways ærkekonkurrenter, TaylorMade, der ligesom Callaway har hovedkvarter i Carlsbad i Californien. Jon Rahm får udelukkende Callaway-udstyr i bag’en – fra driver til bold, og en Odyssey putter. Både metalwoods og jern er dog prototyper, som vi endnu ikke har fået præsenteret. Bolden bliver en Chrome Soft X. Aftalen er ‘langvarig’, som det hedder når der er mange 0’er på checken.

Callaway-udstyr er i øvrigt ikke helt nyt for Rahm. Da han som amatør var nummer 1 i verden og repræsenterede Arizona State University med Phil Mickelsons bror, Tim, som head coach, spillede han også med udstyr fra Callaway.

Foto: PR-foto fra Callaway Golf.

DEL
Forrige artikelLee Elder bliver første farvede æresstarter i Masters
Næste artikelEn udfordrende ny bunker på Kapalua
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.