Simon’s Golf Club i Nordsjælland fejrer 25 års jubilæum, og det bliver et brag i form af golfturneringen Shipco Masters, som afvikles fra  fredag-søndag.

Turneringen er en del af Staysure Tour, det der tidligere hed European Seniors Tour, og der bliver anledning til at møde stjerner som bl.a. Colin Montgomerie, Ian Woosnam, Costantino Rocca, Jose-Maria Olazabal,vor egen Steen Tinning og – for første gang nogensinde i en seniorturnering for mænd – den legendariske Laura Davies, der stiller op på lige for med mændene i det 72 mand (og kvinde) store felt.

Simon’s Golf Club forventer, at det bliver noget af et tilløbsstykke, ikke mindst fordi de gamle drenge – og kvinden – stadig spiller golf på højt, højt niveau, og fordi stemningen omkring seniorturneringerne er meget mere afslappet og hyggeligere end til den ’rigtige’ European Tour. Man kan komme helt tæt på stjernerne i løbet af de tre dage.

Kom og oplev tre fantastiske dage med masser af fantastisk golfspil, live-musik, trick-shows, konkurrencer og meget andet.

Forrige artikelRegelquiz: Droppe-reglerne i 2019!
Næste artikelKom tidligt for at se legenderne tee ud
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.