Årets Pro-Am hold med Kronprins Frederik bliver en tro kopi af holdet fra 2015 bestående af Kronprins Frederik, Thomas Bjørn, Tom Kristensen og Jacob Brunsborg

Hans Kongelige Højhed, Kronprins Frederik deltager ved årets Made in HimmerLand Pro-Am onsdag den 31. august. Her bliver han holdkammerat med Tom Kristensen, Jacob Brunsborg og Thomas Bjørn.

Det er i alt fjerde gang, H.K.H. Kronprins Frederik spiller med i Pro-Am’en forud for Made in HimmerLand, og det glæder Made in HimmerLand
Promoter, Flemming Astrup, at Kronprinsen igen er at finde på startlisten til onsdagens Pro-Am.
– Jeg glemmer aldrig synet fra 2014, hvor Kronprins Frederik slog ud på første hul. Der var flere tilskuere til den Pro-Am, ja vel næsten på det hul, end der er til de fleste Europa Tour finalerunder, siger en glad Flemming Astrup.
– Vi er naturligvis meget stolte over at have Kronprinsen med igen. Det giver helt klart en ekstra dimension til især pro-am’en onsdag, men faktisk også til resten af dagene. Vi håber, at folk igen vil komme og støtte Kronprinsen om onsdagen, slutter Flemming Astrup.

Køb billet til Pro-Am
Har du købt en partout-billet (hele ugen) til Made in HimmerLand 2022, har du automatisk gratis adgang til onsdagens Pro-Am. Der er fortsat partout-billetter til salg, og det samme gælder dagsbilletter til onsdagens pro-am, hvis du blot har lyst til at opleve Pro-Am’en forud for Made in HimmerLand.

Forrige artikelTorsdagsoversigt med flere fine danske præstationer
Næste artikelSteen Tinning fører i Irland og Chr. Jacobsen i Esbjerg
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.