Med endnu en god runde golf, 3 under par på La Mangas South Course, spillede Linette Holmslykke sig tættere på en kategori 11 til næste sæsons Ladies European Tour. Scoren bragte hende på 2 under par samlet, og det svarer til en delt 19. plads, som akkurat giver et kort. Hun skal dog gøre arbejdet færdig i morgen, når sidste runde spilles, men med tre af de fire runder spillet under par, så må selvtilliden være i orden.

Amalie Leth-Nissen har også kurs mod LET, men hun skal også stadig levere onsdag. Den unge amatør fra Smørum gik 4. runde i par, 73, på South Course, og hun er nu i -6 på ottendepladsen, og som det ser ud nu får 2 under kortet. Det ser lovende ud, men er ikke 100 %.  Q-school føres af de to tyskere Alexandra Försterling, -15, og Polly Mack -13 samt franske Natasia Nadeau -12.

Godt kæmpet

Både Fie Olsen og Sofie Kibsgaard Nielsen missede desværre muligheden for at komme med i finalerunden – kun Top60 og delt (+3) får lov at spille i morgen – og dermed også muligheden for at få et tourkort. Fie sluttede delt 69. i 5 over par, men hun spillede sin chance, 1 under 70 på North Course. Også Sofie gav den chancen. Hun åbnede med en eagle 2’er på North Course’ 10. hul, og var 5 under for dagen da hun havde spillet de første ni huller. Håbet levede, men bogey på 1. hul og siden to mere, betød at hun trods en runde i 69 (-2) sluttede +7 på delt 83. plads, fire slag fra cuttet.

De to danskere var jo ikke de eneste for hvem drømmen glippede. Ganske velkendte profiler som Sanna Nuutinen, Finland, Maha Haddioui, Marokko, og den erfarne brite Florentyna Parker missede cuttet og er færdige på LET – bortset fra de invitationer, de kan få.

Foto: Tristan Jones, LET

Forrige artikelLET Q-school: Linette og Amalie holder liv i håbet
Næste artikelDen Gyldne Golfbold 2022 til Nanna Koerstz Madsen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.