Lyngbygaard Golf uden for Aarhus bliver vært for en afdeling i First Stage af European Tours Qualifying School til september.

Det er første gang siden Lübker afviklede en First Stage på Tour-skolen i 2009, at en dansk bane får det ansvar.

Turneringen, der bliver én af ni indledende afdelinger af kvalifikationen til European Tour i 2022, spilles i dagene 21.-24. september. Ca. 20 går videre derfra til Second Stage i Spanien i november og selve den afgørende Qualifying School afvikles på Lumine Golf Club i Tarragona i Spanien fra 12.-17. november.

Det forventes at en lang række af de unge, ambitiøse og forhåbningsfulde danske tour-proer stiller op i håb om at Lyngbygaard bliver det første skridt på deres vej til det forjættede land.

Foto: Lyngbygaard Golfs 2. hul er et af Danmarks bedste par3-huller og skal til september udfordre spillerne i Qualifying School First Stage.

DEL
Forrige artikelBjørn mod nye mål
Næste artikelFredgaard fint fra start i Augusta
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.