Den karismatiske amerikaner fik sin vilje

Da GOLFBLADET for en måned siden mødte John Daly i Orlando fortalte han, at han hellere end gerne vil komme tilbage til Danmark og spille Made in Denmark i Silkeborg.

Dengang ville Made in Denmarks arrangør Flemming Astrup ikke bekræfte at den kontroversielle, men folkeligt populære, amerikaner kunne få en plads i startfeltet, men det bekræfter Made in Denmark i dag.

Forsvarer 10. plads

Og John Daly kommer ikke kun som et festligt indslag. På et tidspunkt sidste år lignede han en mand, der kunne spille med om titlen, men det endte med et fornem 10. plads, og han er kommet godt i gang med sæsonen på den amerikanske Champions Tour for spillere over 50 år. Senest med en top10 placering i Florida.

Ingen festival

Sidste år henrykkede Daly også publikum til Made in Denmarks musikfestival i Himmerland, hvor han gav et par sange sammen med Jan ‘Lune’ Carlsen og hans band, men det bliver der ikke noget af denne gang. Der er nemlig ikke planlagt en musikfestival i forbindelse med turneringen i år. Men det er jo ikke det samme som, at Daly ikke tager guitaren med på flyet og måske spontant giver en sang eller to under vejs. Man ved aldrig med John Daly.

Forrige artikelGolfmessen i Herning
Næste artikelInstruktionsvideo: Sådan kalibrerer du dine øjne
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.