Founders Club er på ingen måde et nyt golfmærke, men det er nyt på det danske marked, hvor en af pionererne i golfbranchen, Nils Elsøe, har taget det hjem.

Founders Club er stiftet af Gary Adams, der har en markant plads i golfhistorien. Det var nemlig ham, der stiftede TaylorMade og opfandt den første metalwood. Inden Adams’ epokegørende design var alle køller af Persimmon træ. Siden da har verden set anderledes ud – fra tee.
Efter TaylorMade stiftede Adams’ Founders Club, som tiltrak mange af 90’ernes store spillere, i dag har mærket i USA skabt sig en niche med en produktlinje der henvender sig til det segment af golfspillere, der har brug for allermest hjælp.
Fresh Metal-linjen består af en lang række Fairway køller – fra den traditionelle 3-, 5- og 7-wood og helt op til en 17-wood, der svarer til et 8-jern! Serien er simpelthen skabt til dem, der synes det er svært at slå jernene, og som foretrækker en kølle.
Er du lige kommet i gang med golf, er det et godt sted at starte, men det kan også forlænge golflivet i den anden ende.
Én kølle i serien koster 899 kr., og jo flere man køber desto mere rabat får man. Spillere der går all-in med otte Fresh Metal-køller i bag’en får ’sættet’ til 5.399 kr.

Forrige artikelStiften Golf Cup for 25. gang
Næste artikelJackpot til Anders Emil Ejlersen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.