Det blev en god dansk fredag nat i Nordamerika.

I RBC Canadian Open ligger Thorbjørn Olesen nr. 13 i -4, mens Nicolai Højgaard med birdies på sine to sidste huller klatrede til en placering som nr. 21 i -3. Cuttet blev par.

I spidsen finder vi Robert MacIntyre, Skotland og Ryan Fox, USA -10 foran Joel Dahmen, USA -8.

I US Women’s Open var Emily Pedersen (Gettys billede er fra runde 1) nr. 98, da hun kom i klubhuset i +8, men da runden var slut, lå hun som nr. 59 og klarede cuttet. I øvrigt sammen med Adela Cernoucek, Frankrig, som lå helt fremme efter første runde, men gik anden runde i +9.

Nanna Koerstz Madsen sluttede som nr. 122 i +14 og er færdig, som det også er tilfældet med Nelly Korda +10, Rose Zhang +11, Lydia Ko og Lexi Thompson +13. Lexi fældede en tåre ved den pressekonference, hvor hun meddelte, at hun slutter sin karriere med udgangen af denne sæson efter 17 år – hun er 29!

Kun fire spillere er under par. Det er Wichanee Meechai, Thailand -4. Andrea Lee, USA -2. Minjee Lee, Australien og Yuko Saso, Japan -1.

Det var strålende solskin, men blæste en del, og banen var hundesvært sat op, så det er en rigtig US Women’s Open.

Forrige artikelFlere vejrforsinkelser
Næste artikelSøllerød Golfklub satser på miljøet
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.