Joachim B. Hansen var vidne til hole-in-one og var tæt på at misse cuttet.

Begge danskere er klar til weekend i Hero Indian Open. For Søren Kjeldsen var det på et hængende år og yderste mandat, mens det længe så ud til at Joachim B. Hansen skulle spille sig tættere på toppen end på cuttet. Men så indtraf en mindre katastrofe i form af to dobbeltbogeys i træk på 13. og 14. og først da par var sikkert i hus på det drilske 18. hul, der i går kostede Kjeldsen en 8’er, kunne Joachim ånde lettet op og se fremad mod weekenden fra en delt 53. plads i +1.

Tidligere på dagen var Joachim vidne til det ene af dagens to hole-in-ones på DLF G&CC i New Delhi. Hans ene spillemakker, Daniel Nisbet, slog idealslaget på 3. hul.

Også Om Prakesh Chouhan fra Indien lavede hole-in-one – på 5. hul – men sluttede af med en firedobbelt bogey 9’er på 18. og missede cuttet med to slag. Surt show.

I toppen ligger Made in Denmark-vinderen fra 2017, Julian Suri (foto) fra USA i -10, to slag foran George Coetzee og Robert Karlsson.

Foto: Getty Images

Forrige artikelBjørn – den perfekte Ryder Cup-kaptajn
Næste artikelSlotsejer i Skotland?
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.