Med udgangen af uge 24 var 21-årige Viktor Hovland fra Norge nummer 1 på amatørernes verdensrangliste. Så blev han professionel umiddelbart efter at være sluttet på 12.-pladsen i US Open – i øvrigt i den laveste score nogensinde for en amatør i turneringens historie (280 slag). Og på dagen for sin professionelle debut i Travelers Championship kunne PING præsentere ham som ny staff-spiller.
Det er ikke overraskende. PING’s stifter, Karsten Solheim, blev født i Norge, og den i dag 100 % amerikanske koncern har et tæt forhold til Norge. Desuden har Hovlands college hold, Oklahoma State, haft en tæt tilknytning til PING, og klubbens hjemmebane, Karsten Creek Golf Club, er opkaldt efter PING-stifteren.
Viktor Hovland har skrevet en mangeårig kontrakt om at spille med 11 PING-køller i bag’en inkl. G410 LST driveren og en PING putter.

Forrige artikelDM i hulspil Hjortespring og Brønderslev
Næste artikelGod moving day for Bjørn, Højgaard, Broch Larsen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.