Den portugisiske ø, Porto Santo, er særdeles eftertragtet blandt danske golfspillere, og Primo Tours må melde udsolgt helt frem til december.
Det nye EU-coronapas har sat gang i rejsemarkedet, og den forventede ketchup-effekt har man for alvor mærket hos det vestjyske rejseselskab Primo Tours, der kan melde udsolgt af golfrejser helt frem til december.
– Vi er overvældet over den interesse, der har været for at rejse ud, og vores golfrejser til Porto Santo i efteråret er blevet revet væk, lyder det fra direktør og ejer Bjarke Hansen. Vi er naturligvis godt hjulpet på vej af de mange gæster, der valgte at udsætte deres golfrejse til 2021/22 fremfor at annullere den, da vi måtte aflyse hele sidste sæson på Porto Santo på grund af corona-nedlukningen.
– Heldigvis har sommeren vist, at det er muligt at rejse ud igen under trygge vilkår, og jeg kan garantere, at både vores hoteller og vores danske rejseledere vil gøre alt for at passe godt på vores gæster, siger Bjarke Hansen.

Kickstartede sæsonen med Primo Tours Open i Randers Fjord Golfklub
Søndag den 5. september inviterede Randers Fjord Golfklub til Primo Tours Open.
– Golfklubben præsenterede os for et spændende oplæg til en turnering, hvor der er plads til alle, og det matcher godt med vores golfkoncept på Porto Santo, fortæller Bjarke Hansen.

Lille ø med store muligheder og gratis golf
Det er ikke uden grund at flere tusinde golfspillere hver vinter valfarter til Porto Santo. Golfbanen byder på en spændende 18-hullers bane samt en 9-hullers par 3 bane – begge designet af golflegenden Seve Ballesteros. Det er dog ikke alene golfbanen, der trækker gæster til den lille atlanterhavsø. Det lune klima og en spektakulær natur med alt fra den fineste sandstrand til rå bjerglandskaber giver store oplevelsesmuligheder i både sommer- og vinterhalvåret.

Hos Primo Tours har man udviklet et særligt koncept, Ø-All Inclusive, som giver gratis adgang til golfbanen under hele ferien. Ikke-golfere kan dog også nyde godt af konceptet, som ydermere byder på gratis lån af cykler, guidede vandreture, fri tennis samt fri adgang til stort spa-center.

Eksklusivt for GOLFBLADETs læsere
Bestiller du din golfrejse hos Primo Tours, får du som læser af Golfbladet gratis seating på flyet (værdi kr. 200,-), hvis du bruger rabatkoden ”SEATGOLFBLADET” ved bestilling.

DEL
Forrige artikelAl golfbeklædning er funktionstøj
Næste artikelGolf giver ferien flere facetter
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.