Irish Open-vinderen Jon Rahm afslørede en morsom historie, da han deltog i Andalucia Masters på Valderrama i den sidste uge af juni. Hans far og nogle venner var taget til Valderrama i 1997 for at overvære Ryder Cup’en. De vidste ikke meget om golf, men havde hørt at det var ’stort’, og oplevelsen gjorde så stort indtryk på dem, at de efterfølgende begyndte at spille selv. Og dermed blev lille Jons skæbne også beseglet. Han var to år gammel dengang, men fortæller, at han blev golfspiller på grund af den Ryder Cup.

Første gang han selv var tilskuer til en golfturnering, var til Volvo Masters samme sted i 2007. Det første slag han så, var Thomas Bjørn komme op og i fra en bunker på 7. hul, og i løbet ugen fik han autografer fra bl.a. Henrik Stenson og PaulCasey, der siden, lige som vinderen den uge, blev Rahms holdkammerater i sidste års Ryder Cup.

Forrige artikelShane Lowry vandt med seks slag – Koepka sætter rekord
Næste artikelSjov sommergolf – også i Odsherred
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.