El-trolleys med indbygget GPS med 40.000+ forud installerede baner.

Som nævnt ofte før, så stiger salget af el-trolleys markant i disse år. De fleste af os investerer også i en golf-GPS, og verdens største producent af el-trolleys, Motocaddy, har slået de to ting sammen i ét. El-trolley med indbygget golf-GPS. What’s not to like!

Motocaddys populære M3 og M3 DHC (det står for Down Hill Control), M5 og M5 DHC samt M7-modellen med fjernbetjening fås alle med indbygget touchscreen GPS, men mere end 40.000 forud installerede baner. Blandt med dynamisk green-view, så man kan se greens form fra den vinkel man befinder sig i, og med mulighed for at flytte pin-placeringen på 2.8 tommer LCD-skærmen, der har høj opløsning.

El-trolleyen har alle de egenskaber sådan en skal have, inkl. et højtydende, vandtæt letvægt lithium-batteri. Ikke alene sørger trolleyen for at dit udstyr kommer hen hvor du skal bruge det, den giver dig også den præcise afstand til green. Altså næsten som en rigtigt caddie.
Motocaddy forhandles herhjemme af bl.a. Golfexperten til priser helt ned til omkring 7-8.000 kr. afhængigt af model.

Forrige artikelTirsdagsanekdoten undersøger, hvornår man skal starte arbejdet, hvis man vil på college i 2024
Næste artikelMini-test: Pinetree holder hvad de lover
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.