Det er skæbnens ironi, at Adam Scott nu er testet positiv med Covid-19, og derfor har trukket sig fra ZOZO Championship, der starter i dag i Californien.

Den 40-årige australier blev hjemme i Australien hele sommeren efter at PGA Tour havde genoptaget turneringsaktiviteterne, fordi han ikke ville udsætte sig selv og sin familie for risikoen. Han dukkede først op til PGA Championship og den lange pause betød, at han mistede sin plads i top10 på verdensranglisten.

Nu er han så alligevel blevet ramt af corona og siger at han nu vil ‘fokusere resten af sæsonen på at blive rask’. Dermed antyder han, at han ikke spillere mere i år, og dermed også misser The Masters i november.

PGA Tour har hidtil afviklet alle turneringer uden tilskuere og med spillerne i særlige ‘bobler’, hvor der har været meget få tilfælde af smitte. I de kommende uger forsøger man sig med et begrænset antal tilskuere til Bermuda Championship og Houston Open, hvilket har fået bl.a. Phil Mickelson til at overveje sin deltagelse i Houston.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelSimgolf gør mørke tider lysere
Næste artikelGOLF HACKS
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.