Koreanske Kim var en af forhåndsfavoritterne til at vinde Sony Open in Hawaii, og det blev en koreansk Kim, der løb med sejren efter en spændende finalerunde.

Dog ikke favoritten Tom Kim, som missede cuttet, men derimod Si Woo Kim, der tidligere wonder-boy, der vandt The Players som bare 21-årig.

Si Woo Kim gik finalen i 64 slag (-6), med to birdies på 17. og 18. hul, og det var lige nok til at tage sejren i -18, et enkelt slag bedre end Hayden Buckley, som førte inden finalen. Buckley havde chancen for at fremtvinge omspil, men birdieputtet fra godt fire meter på 18. hul gik ikke i. Mere heldig var Kim, da det strammede til. På 17. hul chippede han i hul fra et par meter udenfor green. Det er de små marginaler, der afgør golfturneringer.

Det var nygifte Kims fjerde sejr. Chris Kirk tog sig af tredjepladsen alene.

Foto: Si Woo Kim fejrede sejren med sin kone, LPGA Tour-spilleren Ji Hyun Oh. Getty Images

 

Forrige artikelKontinental Europa vandt Hero Cup – stærk indsats af Nicolai Højgaard
Næste artikelGod start for Storgaard
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.