Formstærke Stephen Gallacher lavede en albatros på vej mod en topplacering i Marokko.

For en måned siden vandt skotske Stephen Gallacher Hero Indian Open, hans første sejr siden 2014. Han har ikke spillet siden, så nu jagter den erfarne skotte sin anden sejr i træk i Trophé Hassan II i Marokko.

Han ligger p.t. på en delt 3. plads i turneringen efter en runde i -5, og den inkluderede noget så sjældent som en albatros, da Gallacher sænkede sit andetslag på sit næstsidste hul for dagen, banens 8. hul, der er par5. Han havde lige forinden fået birdie, og da han også lukkede med en birdie på 9. hul var han altså alle disse fem slag under par på sine tre sidste huller for dagen!

Ingen danskere under par

Der er fire danskere med i turneringen og af dem er Lasse Jensen, som sidste år mistede sit European Tour kort, bedst med en runde i par og en delt 28. plads. Men der er stadig masser af spillere på banen, blandt dem Søren Kjeldsen, som efter sine første 9 huller er i +1. Samme score som Jeff Winther, der har spillet færdig. Joachim B. Hansen gik +2.

Engelske Jordan Smith fører lige nu i -7. Følg livescores her.

I kvindernes turnering, Lalla Meryem Cup, deler svenske Camilla Lennarth og spanske Nuria Iturrios føringen i -5, mens Emily K. Pedersen kom rundt i +2. Se livescores her.

Foto: Getty Images

Forrige artikelRegelquiz: Kan du gætte straffen i 10 situationer?
Næste artikelEksklusivt interview med Tiger Woods
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.