Der er mange store resultater fra danske spillere på denne søndag, men den eneste førsteplads faldt i KPMG Irish Open, hvor Smilla Tarning Sønderby gik sidste runde i -10 og sluttede i -16. Det skete tidligt på eftermiddagen, så hun måtte vente nogle timer på at finde ud af, om hun blev indhentet eller overhalet.

Til slut lå tre spillere lige. Det var foruden Sønderby Lise Pettersson, Sverige og Anne van Dam, Holland, der gik slutrunden i hhv. -4 og -1.

Omspillet vandtes af danskeren, som dermed vandt sin første sejr på LET efter at have vist ved adskillige lejligheder, at den kunne være på vej. Et stort til lykke til Smilla, der med sejren kunne sætte 60.000 € ind på sin konto.

Med sejren strøg hun frem som nr. 19 på Costa del Sol Order of Merit som bedste dansker. Nicole Broch Estryp, som blev nr. 64 i par i Irland, ligger4 som nr. 25.

Forrige artikelNicolai Højgaard nr. 5 – lørdagsoversigt
Næste artikelNicolai Højgaard nr. 5, Jeppe Kristian nr. 2
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.