Golf er et luksuriøst og overdådigt spil med nogle af de rigeste golfspillere i det. Dette engagerende spil kan tage en time for dig at lære, men en levetid at være ekspert i. Selvom dette spil ser ret simpelt ud, men i virkeligheden er det et af de hårdeste spil, der kræver præcision.

Indtægter fra golfspillere ifølge Forbes

Legender som Tiger Woods og Rory McIlroy har allerede sat barren så højt for nye spillere! Her er en liste over Top 5 rigeste golfspillere gennem hele tiden.

  1. Tiger Woods – Nettoværdi i 2021: $ 900 millioner
  2. Arnold Palmer – Nettoværdi i 2021: $ 700 millioner
  3. Gren Norman – Nettoværdi i 2021: $ 500 millioner
  4. Phil Mickelson – Nettoværdi i 2021: $ 400 millioner
  5. Jack Nicklaus – Nettoværdi i 2021: $ 320 millioner

For elite golfspillere, der bliver professionelle, spænder kompensationen fra en grundløn, fordele og bonusser for klubproff’s til millioner af dollars for vinderne af større golfturneringer. De mest populære turneringsspillere får også store præmier.

Som andre atleter betales kendte professionelle spillere for at støtte produkter og ikke kun golfudstyr eller tøj. For eksempel har Phil Mickelson reklameret for den medicin, han modtog for sin gigt. Arnold Palmer har reklameret for produkter fra motorolie til sine egne læskedrikke. Og selvfølgelig har Tiger Woods været talsmand for en række produkter, herunder luksusbiler og et videospil, der bærer hans navn.

Professionelle golfspillere er blandt verdens bedst betalte atleter

Golf sport giver også mange muligheder for betting spillere. Det store udvalg af betting-muligheder giver spillerne chancen for at vælge odds omhyggeligt. Med stort set ugentlige turneringer, er der gode chancer for at vinde på et par gode væddemål – hvis du er tålmodig.

Ligesom i andre sportsgrene placerer du et væddemål på en bestemt golfspiller, før turneringen begynder, med håb om, at han vinder til sidst. Futures er de mest populære til golfturneringer, fordi selv de bedste spillere har gunstige odds for betting-spillere. ‘Nassau’ er en af golfens mest klassiske og bedst kendte bets. Nassau er en type indsats i golf, der i hovedtræk er tre separate indsatser.

Så prøv din lykke hos en af top betting siderne og sæt dit væddemål på den bedste spiller. I Danmark er der en bred vifte bookmakere med dansk licens, der byder på gode betting muligheder, flotte odds, heriblandt golf odds, og bonusser. Bet365 er en af de mest berømte bookmakere i hele verden, som du kan finde på det danske spillemarked. De har nemlig flest kunder på verdensplan.

Du kan også tjekke tilbuddet fra pålidelige betting sites uden dansk licens!

Group of friends watching sport match together. Concept of friendship, leisure activity, emotions

Golf Bookmakere og Live Betting

Golf har altid været en stor sport, men dens popularitet er steget betydeligt i de senere år. Med fire store golfbegivenheder og turneringer, der løber ugentligt over hele kloden, er der ikke en rigtig off-season i golfverdenen. Det betyder, at der er masser af betting-muligheder for golffans året rundt.

Tilmelding til en online betting platform for at satse bets på golf er en nem proces, der kun tager et par minutter. Du skal blot vælge en af de bedste bookmakere, oprette en spillekonto og foretage en indbetaling med rigtige penge ved hjælp af følgende midler: dit kreditkort, e-wallets som PayPal, Skrill eller Neteller, kryptovalutaer (Bitcoin), eller andre indbetalingsmuligheder afhængigt af platformen.

I stedet for at satse på et hold, som i fodbold eller baseball, er golf ligesom i tennis turneringer, hvor du satser på én spiller. Der er forskellige typer golf bets du kan lave:

Live væddemål er blevet en af de mest populære måder at satse på golf og er stort set tilgængelige overalt. Live væddemål er en attraktiv mulighed, da skarpe spillere har tendens til at finde de bedste linjer, mens begivenheden udfolder sig lige foran deres øjne i realtid.

Live betting er en spændende måde at se golf på. Hvis den spiller, du placerede et før-turnering væddemål på, ikke er i gang på et hvilket som helst tidspunkt under begivenheden, kan du let komme tilbage i spillet ved at satse på en anden golfspiller.

Med live golf opdateringer kan du følge ethvert drive, jern og putt fra din yndlings golfspiller.

Afhængigt af hvilket sted du besøger, skal du være i stand til at få adgang til live betting muligheder under de fleste PGA Tour turneringer som Masters og PGA Championship.

Tips til hvordan man kan vinde i golf betting

  • Lav et par direkte vinder væddemål på hver turnering. At spille på kun én spiller for at vinde en turnering vil ikke give dig en særlig god vinderchance.
  • Overvej at lave nogle felt indsatser (field bets).
  • Hold dig til en-til-en-væddemål.
  • Tjek Prop Bets.
  • Lær golfspil strategi før du kommer i gang med betting.