Værsgo! Sådan skal den skæres. Emily Kristine Pedersen har genfundet spilleglæden og den gode form, som i 2017 gjorde hende til Solheim Cup-spiller.

I dag satte hun drengene skatmat og tog sejren i ECCO Tourens Bravo Tours Open – by Enjoy Resorts. Emily sluttede de to runder på Rømø Golf links i 11 under par, efter at have lavet 12 birdies og bare én bogey undervejs. Mere stabilt kan det vel knapt nok gøres.

Det var et slag bedre end Oliver Suhr, som til sidst var den eneste, der kunne udfordre Ladies European Tour-spilleren, men som ikke kunne modsvare Emilys sidste birdie, der kom på 17. hul.

Stærke damer

Inden turneringen, der havde deltagelse af bl.a. Højgaard-brødrene, Challenge Tour-spillerne Marcus Helligkilde, Nicolaj Tinning og Martin Leth Simonsen, og John Axelsen, der spillede sin første turnering som pro, havde Nicole Broch Larsen sagt, som anførte de ni kvindelige proer, som Flemming Astrup havde inviteret med, at det kunne være sjovt hvis de sluttede som nummer et, to og tre. Hun fik næsten ret, selvom hun ikke selv kom til at spille en afgørende rolle i turneringen.

Nanna Koerstz Madsen fik nemlig spillet sig op på en delt tredjeplads, med bl.a. Rasmus Højgaard. Nicolaj Højgaard, der førte inden finalerunden, satte det hele til med et par dobbeltbogeys og en triplebogey, og sluttede pænt nede i feltet.

Se hele resultatlisten her.

Med sejren fik Emily K. Pedersen 33.750 kr., der helt sikkert luner i en sæson, der er blevet slået helt i stykker på grund af corona. De første turneringer på Ladies European Tour spilles først til august.

Det er kun halvanden uge siden, at Emily vandt for første gang i fem år, da hun vandt Wiibroe Cup i Helsingør efter omspil.

Foto: ECCO Tour

Forrige artikelComwell Borupgaard: Wellnessophold & Golf
Næste artikelGolfbladet – Juni 2020
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.