27. november 2009 var dagen, hvor Tiger Woods’ (billedet) store nedtur startede.

Jeg mindes, hvordan nyhederne i dagens løb startede som notitser om, at Tiger Woods havde kørt sin Cadillac ind i en brandhane, og hvordan man derefter ikke helt fattede, hvad der foregik, da det hed sig, at han var på flugt fra sin kone Elin, der truede ham med en golfkølle.

Det viste sig at være rigtigt i en sådan grad, at Politikens ATS kunne fortælle om en hvid kvinde, der var knust over ikke at have været Tiger Woods’ elskerinde, når nu alle andre, der var kønne nok, var.

Derefter startede en lavine af Woods-vitser af meget forskellige grad af humor. Fra den nye viagra-variant Tiagra til bogen ‘How to get in 18 holes without your wife knowing it’.

Tiger blev siden skilt fra Elin og løb golfmæssigt ind i en voldsom krise pga. såvel utroskabssagen som utallige skader. I dag er han igen blandt verdens bedste golfspillere, og familiemæssigt er han tilsyneladende på meget fin fod med sine børn og har i øvrigt en (enkelt) veninde, Erica Herman, som han bl.a. havde med sammen med sine børn, da han fik overrakt the Presidential Medal af Donald Trump tidligere i år.

Forrige artikelFowler erstatter Koepka i Presidents Cup
Næste artikelUgens TV-golf: European Tour debut og jagt på europæisk succes
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.