– Jeg var ikke klar til sådan en utrolig mængde had og barske kommentarer fra personer, der ikke engang kender mig. Jeg gjorde det jo kun for at hjælpekvindegolfen, udtalte Anna Nordqvist til det svenske nyhedsbureau TT samtidig med, at hun meddelte, at hun var stoppet som ambassadør for Aramco, dvs. den organisation, der finansierer et større antal LET-turneringer hvert år, og som får sine penge fra samme kilde som LIV-golfen.

Derfor kan det synes dobbeltmoralsk, at når man har så meget imod LIV, lader man til gengæld, som om det ikke betyder noget, at Aramco støtter LET, og at der er en række godt betalte – går vi ud fra – ambassadører, som danske Emily Pedersen er blandt.

Desuden vil man hver eneste dag kunne konstatere, at den amerikanske tv-station CNN har golfprogrammer, der betales af Saudi Golf. Utroligt, at man ikke hører meget mere om det.

Men der er altså dem, der mener, at det ene er lige så forkasteligt som det andet, og det er gået ud over Anna Nordqvist, der til gengæld kan varme sig en smule ved, at Amnesty International kalder det for en meget klog beslutning af have sagt fra.

PS

Jon Rahm vandt ikke WM Phoenix Open, men han kunne da trøste sig med, at han passerede 40 mio. $ i indtjente præmiepenge som den 26. PGA-spiller.

PPS

Marcel Siem var kun nr. 45, der nåede 500 turneringer på DP World Tour, men det er nu flot alligevel.

 

 

Forrige artikelScheffler genvandt både titel og førsteplads
Næste artikelUgens tv-golf: Tiger gør comeback…. og alt det andet
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.