Adam Scott (Billedet) frygter, at det internationale hold ikke vil få den støtte, som et hjemmehold normalt kan regne med i Presidents Cup. Specielt er han bange for, at Tiger Woods’ popularitet vil slå igennem, så hun opfordrer publikum, når det går løs i Sydney, til ikke et juble for meget over Woods’ præstationer.

Det kan umiddelbart virke småligt, men såvel Ryder Cup som Presidents Cup har adskillige eksempler på, at voldsom publikumsstøtte formentlig har været udslagsgivende. Man kan tage eksempler som ‘Miraklet i Lindrick’, hvor Storbritannien sensationelt vandt Ryder Cup i 1957; ‘the War on the Shore’, da USA vandt i 1991 med en patriotisme, der ikke mindst var i forlængelse af Golfkrigen; eller ‘Miraklet på Brookline’ 1999, hvor amerikanerne vendte et ‘sikkert’ nederlag til sejr med en chauvinisme, der på mange måder gik langt over stregen.

Det bliver interessant, om Scott får støtte til sit synspunkt videre frem mod matchen, og om det i giver fald bliver fra kaptajn Ernie Els, holdkammeraterne eller publikum.

DEL
Forrige artikelJason Day ude af Presidents Cup
Næste artikelMade in Denmark Challenge til Frederikshavn
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.