– Unbelievable!

775086797DC141_Omega_Dubai_ David Cannon
Nicole Broch Larsen blev delt toer i Indien (c) Getty Images.

Gispede kommentatoren, da Nicole Broch Larsen i Hero Womens’ Indian Open efter en halvskuffende sidste runde på turneringens 72. hul holede fra 12-13 m for eagle. Det var en gentagelse af, hvad hun havde scoret på hul 9, og de to eagles tog hende til -1 for runden og -5 totalt, præcis nok til at dele andenpladsen og modtage en check på 25.132 €.

I et år, som hun næsten udelukkende har spillet på LPGA, betød det et avancement på Order of Merit fra nr. 102 til nr. 21, men det har også været en meget turneringsfattig LET-sæson.

Becky Morgan, Wales sejrede i -7, mens Broch Larsen delte med Christine Wolf, Felicity Johnson og svenske Caroline Hedwall, der endelig er med fremme i toppen igen efter 4-5 sæsoner, der har været ødelagt af, at hun kvæstede en fod ved at tabe sin kuffert over den fra transportbåndet i en lufthavn.

Forrige artikelNy version af Ecco populære model
Næste artikelEl prat ligger i Barcelonas baghave
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.